Thursday, September 3, 2009

Merdeka 2009 - 29 , 30 & 31 Ogos

Mgu nie cuti 3 hari...29...30...dan 31 Ogos 2009
Plan tu...nak habiskna masa melayan kerenah Nisa.....
29 Ogos...pg beli susu dan pampers nisa.....Sian Nisa x dapat ikut sbb bahayalah skrg nak bawa dia pegi jalan2...banyak sangat penyakit skrg....

30hb...Ahad...pg umah Pakcik aku...saja bawa nisa jalan2 sbb diaorg dah lama x tgk nisa.....sejak hari dia cukur rambut...Seronok diaorg tgk Nisa yg chubby tu....nak dukug lama2 pun dah x larat sbb semngat sangat badan dia...big size mcm papa dia kot sbb mama dia kecik jer.....







31 Ogos....pg melawat anak sedara aku bersalin....Akhirnya...dia dapat anak lelaki...( Dah ader 2 puteri ) mak aii...semangat betul anak dia....bila di agah...ketawa terkekek2....cute sangat........Tapi lupa plak nak amik gambar dia bersama Nisa kan?? X per lah lain kali....

1 comment:

prepaidboss said...

huhu.....
alahai cutenya baby nie.....
nanti add le link http://mylife-prepaidboss.blogspot.com/

kasi backlink banyak2.... i nak add link blog u ke blog i juga....

nice blog...